elliao.dk - Kun det nyeste indenfor Fashionable Technology

Vi brænder for mode og teknologi!

I midten af Danmarks bankende hjerte København, spirer en ide om fremtiden. Denne ide tegner et billede af en verden med mere teknologi, men teknologi på menneskelige værdier og præmisser. Teknologi skal ikke kun løse praktiske problemer, det skal passe ind i den sociale kontekst vi mennesker lever i. Vi ser det som vores ypperste mål at tilbyde det nyeste indenfor moderigtig elektronik og wearables. Her fokuserer vi især på elektroniske produkter hvor industrielle designere og modedesignere har arbejdet sammen om at skabe holistiske brugeroplevelser.

Sådan ser vi wearables

Hos elliao tænker vi på wearables på en helt ny måde. For os er mode og design i højsæde. Når vi skal udvide vores sortiment ligger vi stor vægt på at produkterne indfrier vores strenge krav til mode, funtionalitet, og komfort. Vi har nedenfor illustreret vores elliao filter som viser hvordan vi håndplukker vores produkter. 

Wearable community

Vi ønsker at oprette et community og skabe endnu større opmærksomhed og fokus omkring fashionable technology i Danmark. På sigt er formålet at bringe udviklere, designere, eksperter, ingeniører og andre specialister sammen for at udveksle viden om og samarbejde omkring igangværende og nye projekter. Du kan som privatperson også deltage aktivt i vores community gennem vores Trendspotter program.

Vi vil også løbende arrangere events hvor man kan møde andre der også har en forkærlighed for wearables og mode. Skandinavien herunder Danmark er i forvejen kendt for mode og design, men vi halter lidt bagud når det gælder teknologisk udvikling hvor Japan, Kina og USA altid er et skridt foran. Vi mener at en unik fokus på moderigtige wearables kan medvirke til at få Danmark og Europa med frem i markedet for wearables.

Arbejder du med wearables? Bliv medlem af 'elliao wearables community' hvor du kan holde dig opdateret omkring næste meet-up event. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet så er du sikker på at du ikke går glip af det næste FashionTech -arrangement! 

Not danish ? Read our vision here.

Sale

Ikke tilgængelig

Udsolgt