Sikker e-handel

De fleste hjemmesider med nethandel bruger SSL - kryptering for at beskytte shopperens personlige information ved en købsituation. Dermed er man sikret ved købet, men alt hjemmeside trafik foregår stadig igennem en gammel, usikker HTTP - protokol. Dette har været almindelig praksis de sidste 20 år.

I elliao er vi i den opfattelse at det er på tide med en opgradering. Vi er nemlig interesseret i at danne grobund for tillid og tryghed mellem webshopen og dig, og fremme at webshoppen udviser god skik over for dig, ved handel og markedsføring på nettet. Derfor har vi investeret tid og energi i en mere sikkert netbutik, hvor alt indhold, herunder alle sider, data, samt betaling sker igennem en sikker SSL - krypteret forbindelse. Med andre ord sendes alle oplysninger "låst", og data opbevares jf. persondataloven. Alt hjemmesidetrafik foregår igennem en HTTPS - protokol som er den sikreste.

Øverst til venstre på adresse-linjen kan man se et lås symbol og  https://elliao.dk/. Derfor kan du handle trygt uden at bekymre dig om at dine oplysninger kommer i forkerte hænder.

elliao.dk er forpligtet til at overholde retningslinjerne for e-handel, samt den til enhver tid gældende lovgivning for markedsføring og handel på nettet.

Sale

Ikke tilgængelig

Udsolgt